El Señorito,

Señorito is a little slice of Andalusia in Barcelona. Its fried fish, cooked sea food, traditional sandwiches, tiny shrimp tortillitas… The art of snacking and tapas with dash of culinary sophistication, accompanied with a selection of Sherries, and much, much more.

A traditional restaurant, featuring the tiles of Seville, the flowers of Cordoba, Jerez and Puerto de Santa María, with their pretty patios, refresh our senses and feelings towards the Spanish land.

We invite you to enjoy our vision of Andalusia through the food that makes it unique.

Señorito is the brainchild of two aficionados of Andalusian cuisine and the region’s joie de vivre: chef Ever Cubilla (Executive chef of the Rías de Galicia group) and the young chef Olesya Kuznetsova, trained in the Basque Culinary Center and the Hoffman School, with a short but intense experience at the Faro de Cádiz, the Taberna del Chef del Mar (Puerto de Santa María) and Espai Kru (Barcelona).

elPeriodico

“Señorito: un paraguayo, una rusa y 3 molletes”

senorito_elperiodico

Condé Nast Traveller

“Restaurantes de moda en Barcelona”

senorito_traveler.es

11870

“Novedades del nuevo curso”

11870_Señorito-BCN1

You can find us at

Encuéntranos en el mapa

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR